Emma Josefine

LIPS

Godmorgon!☀️
Hoppas att allting är bra med er!
I onsdags var jag ju och tömde mina läppar på all fillers. Jag tyckte att det hade blivit lite för mycket och det låg inte särskilt snyggt längre, det hade nästan blivit som en "snusläpp".
Det man gör för att ta bort allt material är du tar en spruta i läppen med några helt naturliga medel som redan finns i kroppen(vanligtvis så bryter ju kroppen ner all fillers själv suksesivt, men om man vill att det ska gå fortare så gör man alltså såhär). Läpparna svullnar ju upp något otroligt eftersom det är vätska du sprutar in😹 Men sen ser man ganska snabbt hur materialet försvinner. Nu har det gått 2 dagar och allting är mer eller mindre borta nu! Jag har dock lyckats få väääärldens blåmärke på läppen så jag tänker att jag tar en bild på resultatet när det har lagt sig lite! Haha..
Här kan ni dock se hur mina läppar såg ut innan jag tömde dem👇🏻 Jag tycker absolut att det är jättefint med läppar överlag men just detta klädde inte mig alls och därför valde vi att ta ut allting!

Självklart gjorde jag detta hos min fantastiska Tina som jag alltid går till! Ni hittar henne på Instagram under namnet @fillersweden! Hon har grymma priser på fillers just nu för er som är intresserade! CHECK HER OUT🙌🏻

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas