Emma Josefine

STRANGERS

Godmorgon solstrålar!
Jag vaknade kl 07 imorse och kunde verkligen inte somna om så det blev att jag drog till gymmet istället, det var verkligen så skönt!

På senaste har det slagit mig hur sjukt det här med förhållande kan vara, eller inte själva förhållandet i sig kanske men efteråt - hur den personen kan gå ifrån att ha varit en stor del av ditt liv till att bara vara en fullständig främling igen. Eller så kanske jag bara känner så för att det är första gången det händer mig nu, första gången som jag inte har bytt ett enda ord med personen i fråga sen dagen vi gjorde slut - det har aldrig varit så för mig tidigare.. Men det kanske är så det ska vara egentligen, jag har faktiskt ingenaning.
Missförstå mig rätt, jag säger absolut inte att man kan vara bästa vänner efter ett break-up, men själva känslan - från alltid till aldrig - det är den som känns så märklig. Menmen!
Sen vet jag att en del av er har skickat printscreens osv till mig på Instagram(ni som har skickat vet nog vad jag syftar på) och jag vill bara säga att jag har sett dem, redan innan ni började skicka dem! Haha.. Jättefint att ni bryr er men kan vi bara lägga ner det där nu och move on?🤗 Great!
Nu ska jag lägga mig i ett varm bad och lyssna på musik!
Kramar i massor till er!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas